fbpx

Livrarea gratuita la toate produsele

Cadouri BBY > Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Introducere

Termenii şi condiţiile de mai jos au fost realizate în încercarea de a evita situaţiile de disconfort ce pot apărea în rândul vizitatorilor sau al clienţilor serviciilor oferite de Cadouribby.ro

Confidenţialitate

Primim informaţiile de contact ale tuturor clienţilor noştrii şi le folosim pentru: confirmarea comenzilor, confirmarea de livrare, oferte speciale şi promoţii ale site-ului www.cadouribby.ro.

Contul de utilizator

In cazul in care ai optat sa creezi un cont personal, pe site-ul nostru, eşti responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii contului şi a parolei aferente, şi eşti de acord să-ţi asumi răspunderea pentru toate activităţile comerciale operate prin intermediul contului tău şi a parolei. Persoanele sub 18 ani, pot plasa comenzi doar in preajma unui adult/tutor.

Imaginile produselor

Imaginile produselor listate pe site-ul www.cadouribby.ro sunt imagini cu titlu de prezentare. In sectiunea aranjamentelor florale cu trandafiri criogenati, poate diferii tulpina trandafirului si generositatea frunzelor pe care le are fiecare tulpina,floarea suculenta in ghiveci, din cutiile de cadou poate diferii ca si marime, in functie de maturitatea florii, Cadouribby.ro respectă tipul de aranjament, culoarea, tipul şi ponderea florilor din imagine, astfel rezultând un aranjament floral identic sau foarte asemănător cu cel din imagine.

Preţurile

Preţurile sunt exprimate în RON, astfel toate tranzactiile se vor procesa in moneda oficiala a Romaniei si nu contin TVA deoarece firma SC BBY STUDIO EVENTS SRL-D nu este platitoate de TVA.

De asemenea ne asumăm dreptul de a modifica preţurile pe site-ul www.cadouribby.ro oricând dorim fără o înştiinţare în prealabil.

Livrarea la domiciliu

Cadouribby efectuează livrări la domiciliu in judetul Dolj gratuit si in toata tara prin curierul nostru de incredere si cu cea mai mare acoperire, Sameday. Cadouribby.ro nu efectuează livrări în week-end decât în cazul în care vă este confirmată telefonic disponibilitatea.

Licenţa de acces pe site

Cadouribby.ro îţi oferă o licenţă limitată pentru a accesa în interes personal site-ul nostru, dar interzice copierea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptânt situaţiile în care cadouribby.ro îşi declară acordul scris privitor la cele de mai sus.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.cadouribby.ro imagini,  texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, fotografii, logo, fisiere video si audio, butoane, icoane  email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC BBY STUDIO EVENTS SRL-D si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul SC BBY STUDIO EVENTS SRL-D  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.