fbpx

Livrarea gratuita la toate produsele

 

Despre

Cadoul e asemenea unui glob de cristal ce-ţi dezvăluie prin miraj emoţii şi stări sufleteşti.

Cadouri ingenioase

Am conceput cadouri cu gandul ca produsele sa fie si utile, nu numai frumoase, ce vor fi indragite de cei ce le vor primi si vor ramane mult timp in folosinta lor.

Diversitate

In fiecare pachet includem produse profesionale de ingrijire zilnica, produse artizanale, de calitate, realizate in mici ateliere romanesti, cadouri pentru cele mai elegante destinatare, flori in ghiveci suculente, trandafiri de criogenati, trandafiri de sapun, ursuleti cu trandafiri artificiali, tablouri cu licheni, care redau viata oricarei incaperi.

Cutii Super Eroi

In fiecare cadou se regaseste o poveste. Denumirile cutiilor cu cadouri poarta numele de Super-Eroi, asa cum sunt si destinatarii nostri, cadouri ce transmite emotie si care creeaza amintiri dragi,de nepretuit.

Un cadou prezentat cu un zâmbet este dublu valoros.

Ti-am pregatit cadouri pentru ocazii diferite, aniversari, sarbatori, absolviri, recunostinta, etc.

Toate cadourile includ o felicitare  in care noi vom scrie de mana,  mesajul de la tine. Putem trimite cadoul la tine ca sa il oferi personal sau il trimitem direct la persoana dorita fara ca aceasta sa primeasca vreo informatie legata de costuri.

Tu alegi.

Magazin

PRODUSE ARTIZANALE

Locale, handmade in loturi mici

IMPACHETARE PREMIUM

Oferi o experienta de neuitat

SERVICII SI CADOURI UNICE

Livram produse unicat pe piata

PERSONALIZARE CADOU

Alegi tu cum sa arate

Alaturi de tine

Daca ai intrebari si doresti mai multe informatii sau vrei sa gasesti un anumit tip de cadou, sau vrei sa persoanalizam impreuna un cadou, ne poti scrie oricand si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Contact